Elérhetőségek

Digitális Batman



Óriási siker volt karácsonyi árverésünk!

2020.12.29.

 

Lezárult a Digitális Batman karácsonyi online árverés!
767.000 Ft jött össze a licitekből! A BNI csoportunk gyűjtése és egyéb felajánlások révén a karácsonyi akcióra 1.302.000 Ft folyt be a Digitális Batman Jótékonysági Bankba!
Szuperhősök vagytok mindannyian, akik a felajánlást tettétek, és azok is akik licitáltak! Köszönöm! 
Az online árverésen a legnagyobb összeg a körmendi kosárlegenda Zsebe Ferenc 1987-es győztes bajnoki döntőn viselt nadrágjára érkezett. 
A befolyó összeg 10%-át, 76.000 forintot, az Egis Körmend Hivatalos akciójához csatlakozva Konczér Róbertnek ajánljuk fel, aki feleségével boldogan várta gyermekük megszületését, de a koronavírus megtámadta a várandós hölgy szervezetét, amely nem bírt ellenállni a fertőzésnek. A 29 éves édesanya elhunyt, de gyermeküket, a terhesség 31. hetében műtéti beavatkozással sikerült megmenteni. Az apuka előtt hatalmas feladat áll, hiszen neki kell majd gondoskodnia koraszülött gyermekéről.
700.000 forint értékben táblagépeket vesz Digitális Batman, amit az edzők javaslata alapján rászoruló gyerekek kapnak, akik a mezt felajánló egyesületekben sportolnak.
A decemberi gyűjtés fennmaradó összegéből a két dédunokáját nevelő mamát, illetve egy nehéz anyagi körülmények között élő, középiskolás tanulót támogatott a Digitális Batman akciócsoport, és képeztünk egy alapot a dédnagymama hazának tavaszi felújítására, a beázás megszüntetésére.

www.digitalisbatman.hu/hu/karacsonyi-arveres-1-0-lezarva/

Óriási siker volt karácsonyi árverésünk! + 2

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Digitális Batman - Magyar