Elérhetőségek

Digitális BatmanFALCO KC dedikált mez

A Falco 2020/2021 évi bajnokságban viselt meze, a csapattagok aláírásával.

Köszönjük Gráczer György elnök úr, Tóth Dávid marketing menedzser, valamint Beni és Zozó segítségét.

Beni és Zozó a Digitális Batman akció sikerében jelentős szerepet játszottak a tavaszi felajánlásaikkal és a felhívással, amit Beni és Fepu, a körmendi kapitány jegyzett, és amiben felhívták a figyelmet az összefogás fontosságára.

Kedves Vas megyeiek! Kedves szurkolóink!

Nagyon sok helyre eljutott már a hír, de szeretnénk mi is besegíteni a “DIGITÁLIS BATMAN” akciónak, amit Pintér Zsolt indított el, és amit ezúton is szeretnénk neki megköszönni. A Facebookon elindított digitális eszközöket adományozó oldalon nagy örömünkre mi is látjuk, hogy az emberek mennyire összefogtak egy jó cél érdekében. Úgy gondoltuk, hogy ha Vas megye ilyen példamutatóan összefogott, mi is szeretnénk segíteni. A bajnokságban ellenfelek vagyunk, de most mindenkinek egy közös célért kell küzdeni.Nagyon fontos, hogy amíg ez a rendkívüli helyzet tart, azok is tudjanak fejlődni és tanulni, akiknek a családja nehéz anyagi helyzetbe került. Fontos, hogy az otthoni tanulás miatt ők se maradjanak le csupán az eszközök hiánya miatt.Arra kérünk, ha van bármilyen már nem használt okostelefonod, laptopod, tableted, bármi, ami a digitális oktatáshoz szükséges lehet, ajánld fel azoknak a gyerekeknek, akinek erre most nagy szükségük van. A kialakult helyzetben most mindenki egy csapatként kell, hogy harcoljon, ahogy azt mi a válogatottban tesszük! Együtt sikerülni fog! Ha visszaáll minden a hagyományos rendbe, jövőre találkozunk a döntőben!

Hajrá Vas megye!

Ferencz Csaba                               Váradi Benedek

csapatkapitány                               csapatkapitány

Egis Körmend                                 Falco-Vulcano Energia KC

 

Kikiáltási ár: 50.000 Ft

Licitlépcső: 10.000 Ft

 

Licitálni 2020. december 22-én éjfélig lehet.

Kapcsolódó link: http://falcokc.com
FALCO KC dedikált mez + 3

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!

Hozzászólok

Kérem itt adja meg üzenetként licitje összegét! (név, "álnév", e-mail cím megadása kötelező) A névhez nem kötelező valódi nevet megadni, megőrizheti inkognitóját. Az e-mail cím legyen valódi, mert ha túllicitálják, vagy ha nyert a liciten, akkor ezen a címen értesítjük.

!
!
!

!Kötelező elfogadni!


Vissza az előző oldalra!
Digitális Batman - Magyar