Elérhetőségek

Digitális BatmanFarkas Richárd séfkabátja

Farkas Richárd séf a MasterChef VIP zsűrijében viselt, dedikált séfkabátját ajánlotta fel licitre, egy exkluzív vacsorával kiegészítve az őriszentpéteri Pajta étteremben

 

A séfkabátot a műsorvezető Ördög Nóra, és a zsűri mindhárom tagja aláírta: Pintér Katalin, a Gerbeaud és a két Michelin csillagos Onyx étterem tulajdonosa, Árpád Győrffy, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive séfje, és természetesen a felajánló Richárd Farkas séf.

A séfkabátot egy különleges vacsora egészíti ki az őriszentpéteri Pajta étteremben. A vacsora alkalmával több fogást a séf személyesen szolgál fel, és mesél az ételekről, az alapanyagokról, az elkészítés módjáról. Továbbá lehetőség lesz a fine dining étterem konyháját megtekinteni műküdés közben a séf vezetésével.

Richárd séf egy üzenettel küldte át a dedikáláson készült fotóit. Ezt a szöveget az engedélyével idézem, mert reményt ad egy szebb jövőre, ha ilyen fiatalok élnek, dolgoznak, gondolkodnak a környezetünkben.

"Batman mindig is a kedvencem volt, egy ideig gyerekkoromban én is annak készültem A kabátról csak annyi, hogy sok mindenben vagyok lázadó a szakmában, ami viszont számomra is emblematikus, az a fehér séf kabát. Mikor tanuló voltam és a pályám elején pólóban dolgoztam, az első komoly konyhán kaptam az első szakács kabátom és jött sorba a többi. Viszont életem első olyan séfkabátja, amire a nevemet hímezték az ez, fölötte azzal a logóval amit a legnagyobbak, mint Ramsay is viselhettek. Szóval maga a kabát nálam a karrier utat, a kitartást, tanulást és a sok munkát szimbolizálja, valamint azt, hogy ezt ki kell érdemelni (nemcsak megvenni vagy magunknak hímeztetni)! Egy ilyen kabátnak súlya van, felelősséget, irány és példamutatást jelent és ezt tudni kell viselni. Nem tudom az utalvánnyal együtt mennyire lesz értékes darab, de ha pár ezer forintért kel el, az jó helyre kerül! 

És így kicsit végre én is lehetek Batman! "

Kikiáltási ár: 50.000 Ft

Licitlépcső: 10.000 Ft

 

Licitálni 2020. december 22-én éjfélig lehet.

Kapcsolódó link: http://www.pajta.hu
Farkas Richárd séfkabátja + 5

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!

Hozzászólok

Kérem itt adja meg üzenetként licitje összegét! (név, "álnév", e-mail cím megadása kötelező) A névhez nem kötelező valódi nevet megadni, megőrizheti inkognitóját. Az e-mail cím legyen valódi, mert ha túllicitálják, vagy ha nyert a liciten, akkor ezen a címen értesítjük.

!
!
!

!Kötelező elfogadni!


Vissza az előző oldalra!
Digitális Batman - Magyar